SZKŁO ANTYSEPTYCZNE
bardziej niż bezpieczneSZKŁO ANTYSEPTYCZNE NANO-BARREN™
Powłoka NANO-BARREN™ powstała w wyniku długofalowych badań i zebranych przez zespół DAGLASS doświadczeń. Jej wyjątkowość polega na zastosowaniu unikalnej technologii magnetronowej. Nanowarstwy otrzymane tą metodą wykazują unikalny skład, który zapewnia redukcję kolonii bakterii i grzybów bez konieczności dodatkowego naświetlania UV.
Powłoka antymikrobiologiczna NANO-BARREN™ ma właściwości biobójcze, wynikające ze składu chemicznego powłoki. Chroni przed zainfekowaniem zarówno samej powierzchni, jak i użytkownika. Technologia DAGLASS NANO-BARREN™ dzięki odpowiedniemu zapleczu technologicznemu oraz naszemu doświadczeniu wykazuje się najwyższym stopniem powtarzalności i jednorodności. Kompozycja składników powłoki NANO-BARREN™ nie zawiera srebra w żadnej postaci, jest całkowicie bezpieczna i obojętna dla organizmu ludzkiego.
Szkło antyseptyczne NANO-BARREN™ posiada Atest Higieniczny NIZP-PZH. Nasz produkt jest zgodny z przyjętymi normami w zakresie bezpieczeństwa, a co za tym idzie, w żaden sposób nie wpływa negatywnie na zdrowie ludzi i środowisko naturalne.
-
Zwalcza mikroorganizmy ze skutecznością 99,999%
-
Powłoka NANO-BARREN™ ma właściwości biobójcze
-
Nie wymaga naświetlania UV do aktywacji
-
Posiada wysokie właściwości katalityczne także po zmroku, które zwiększają się po ekspozycji na światło słoneczne
-
Powłoka NANO-BARREN™ nie zawiera srebra w żadnej postaci
TECHNOLOGIA NANO-BARREN™
-
Sale operacyjne
-
Gabinety lekarskie, zabiegowe
-
Apteki
-
Laboratoria
-
Biura, sekretariaty
-
Sale konferencyjne i sprzedażowe
-
Recepcje, hole
-
Baseny i strefy SPA
-
Szatnie
-
Sanitariaty
-
Sklepy spożywcze
-
Półki w chłodniach i lodówkach
-
Stoiska handlowe
-
Punkty kasowe
-
Bankomaty, terminale płatnicze
-
Miejsca obsługi klientów
-
Strefy produkcyjne przemysłu spożywczego
-
Śluzy higieniczne
-
Środki transportu publicznego
-
Miejsca użyteczności publicznej
PRZYKŁADY ZASTOSOWAŃ
Wyjątkowe właściwości powłoki antymikrobiologicznej NANO-BARREN™ pozwalają na zapewnienie najwyższego stopnia bezpieczeństwa użytkowników. Prowadzone przez nas badania wykazują także wydłużenie dobrej kondycji produktów spożywczych,
łatwo psujących się – co przekłada się na wymierne oszczędności zarówno dla sieci handlowych, jak i sektora HORECA.